Dehydrovaná strava Summit To Eat tě dostane svou báječnou chutí, vydatnými porcemi a velmi nízkou hmotností.
V těchto jídlech najdeš pouze ty nejkvalitnější ingredience, bez přidaných konzervantů či dochucovadel.
Dehydrovaná strava Summit To Eat se skvěle hodí na veškeré outdoorové aktivity a k dokonalému jídlu ti stačí pouze ohřátá voda.
Tak dobrou chuť!
Vlastnosti:
Hmotnost: 136 g
|
|
Vlastnosti:
- dehydrovaná strava, klasická porce
- lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování
- chutnají stejně dobře jako čerstvé, vymrazování odstraní vodu, ne chuť, takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah
- váží méně než čerstvé, vymrazováním se potraviny zbaví až 98% vody
- díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Summit to Eat vynikající přírodní aroma
Příprava:
- Odtrhni okraj pytlíku
- Najdi a vyndej sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost)
- Do pytlíku nalej horkou vodu (malé balení 280 ml/ velké balení 450 ml) a zamíchej
- Uzavři pytlík a obsah ponechej rehydratovat
- Po 8 minutách zamíchej, případně dochuť
Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku nebo dle potřeby servírovat na talíř.
Složení: Dlouhozrnná rýže (24%), červené fazole (13%), květák, paprika, rajčata, cibule, rajčatový protlak, řepkový olej, tmavá hořká čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor (sójový lecitin (E322), vanilková příchuť), Chipotle Chilli pasta 1,2% (mletý Chipotle, cukr, vinný ocet, sůl), kukuřičná mouka, sůl.
Nutriční hodnoty:
|
100 g |
porce |
Energetická hodnota |
1927 kJ |
2621 kJ |
Energetická hodnota |
462 kcal |
628 kcal |
Tuky |
22 g |
30 g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
3,1 g |
4,2 g |
Sacharidy |
47 g |
64 g |
z toho cukry |
15 g |
20 g |
Vláknina |
14 g |
19 g |
Bílkoviny |
11 g |
15 g |
Sůl |
1,1 g |
1,6 g |
|